‘Disney werkt aan opvolger The Nightmare before Christmas’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Disney werkt aan opvolger The Nightmare before Christmas’

‘Disney werkt aan opvolger The Nightmare before Christmas’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van de Disney’s recycledrift is nog niet in zicht. Ook The Nightmare before Christmas zou in aanmerking komen voor een nieuwe versie!

In 1993 geleden verscheen The Nightmare before Christmas in de bioscopen. In deze duistere Disney-film bezorgt Jack Skellington ieder jaar talloze kinderen een onvergetelijke Halloween. Stiekem droomt hij er echter van om ook eens aan het hoofd te staan van het kerstfeest. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan! Vijfentwintig jaar later laat het zingende skelet opnieuw van zich horen: er schijnt namelijk een opvolger van The Nightmare before Christmas in de maak te zijn!

Hoodies

Dat beweert althans Moviehole. De filmwebsite zegt van betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat Disney plannen heeft voor een nieuwe film gebaseerd op deze cultklassieker. Helaas is het nog te vroeg om te zeggen of het hier een vervolg betreft of een live-action remake. Helemaal verrassend is het ook weer niet: Disney stoft de ene na de andere klassieker af en The Nightmare before Christmas is nog net zo geliefd als 25 jaar geleden. Sterker nog, een kwart eeuw is Jack Skellington nog steeds te zien op talloze rugzakken, jassen, hoodies en tassen. Dan kan een comeback in de bioscoop er natuurlijk ook nog wel bij!

Lees verder