The World According To Jeff Goldblum disney plus disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The World According To Jeff Goldblum disney plus disney+

Disney+ verlengt The World According To Jeff Goldblum met tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Disney en National Geographic hebben aangekondigd dat The World According to Jeff Goldblum verlengd wordt met een tweede seizoen! De serie keert op een nog onbekend moment terug op Disney+. Seizoen 2 van The World According to Jeff Goldblum zal wederom uit 10 afleveringen bestaan.

Oja, Disney+ is meer dan The Mandalorian!

YES! Disney Plus-abonnees mogen zich officieel klaarmaken voor een tweede seizoen van The World According to Jeff Goldblum. Disney+ lanceerde een paar maanden geleden met een flinke backlog aan klassiekers. Om een streamingdienst interessant te houden, is nieuwe content echter ook onmisbaar! Kijk maar naar concurrent Netflix. De meest succesvolle serie op Disney+ is ongetwijfeld The Mandalorian - uiteraard voornamelijk dankzij de té schattige Baby Yoda. Gelukkig is het echter niet de enige nieuwe Disney-show! Neem het enorm geinige The World According to Jeff Goldblum.

The World According to Jeff Goldblum nu op Disney+

In de serie zien we hoe Jeff Goldblum meer te weten komt over items als ijs, schoenen en denim. Dat klinkt weliswaar geestdodend, maar is dankzij sexy daddy Jeff Goldblum toch enorm leuk! Benieuwd? Check dan sowieso nog even de laatste aflevering van het eerste seizoen van The World According to Jeff Goldblum, die je vanaf 24 januari terugvindt op Disney Plus. Ook wijzen we je graag op dit toplijstje, waarin we netjes op een rijtje gezet hebben wat je in 2020 op de streamingdienst mag verwachten.

Lees verder