simpsons film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
simpsons film

Een Simpsons-film en spin-off? Disney wil wel

|
|

Laatste update:

De producenten van The Simpsons bevestigen dat er met Disney wordt gepraat over films en een spinoff. De geliefde gele familie behoort tot de klassiekers en het is dus nog lang niet klaar met de makers en hun soms vlijmscherpe kritiek op Amerika, beroemdheden en de politiek.

Mine! Mine! Mine!

Dat er nu weer beweging zit in het plan voor een film of spinoff, komt doordat Disney nu eigenaar is van onderdelen van Fox. The Simpsons behoort nu Disney toe. En dat betekent dat er weer gepraat kan worden over nieuwe projecten. Lees hier meer over Disney+ en wat het in Nederland gaat voorstellen.

'Zoveel meer mogelijk'

Dus nu het allemaal weer vers op tafel ligt hebben producenten van The Simpsons aangegeven dat na 12 jaar het wel eens kan gaan gebeuren. Matt Selman zei hierover “Ik denk dat Disney ons steunt bij alles wat we willen doen. Of het nu een serie is over een bijfiguur of een film waarmee we willen verrasssen. Ze zijn heel steunend, creatief gezien, en dit maakt zoveel meer mogelijk voor de show dan alleen het traditionele format'.  

Bingen

Als de streamingservice Disney+ wordt gelanceerd kunnen fans dan ook rekenen op een traktatie: alle 30(!) seizoenen van The Simpsons komen vast en zeker online. Favoriete afleveringen kunnen achter elkaar gebinged worden, net als vele andere ijzersterke (en ja, zwaar commerciele) films en series.

Dat de makers van The Simpsons echt nog een keer een film willen, dat was al langer bekend. Maar dat ze nu met Disney in gesprek zijn is een erg goed teken. 

Lees verder