Disney onthult trailer animatieserie Black Panther

Veronica Superguide logo
Disney onthult trailer animatieserie Black Panther

Disney onthult trailer animatieserie Black Panther

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van Black Panther: deze Avenger krijgt binnenkort zijn eigen animatieserie. En die gaat deze maand al in première!

Dapper

Black Panther

heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een van de meest geliefde helden in het filmuniversum van Marvel. De film rondom de dappere T'Challa (gespeeld door Chadwick Boseman) is de op een na succesvolste Marvel-film aller tijden. De koning van Wakanda moest alleen zijn collega’s van The Avengers voor laten gaan. Vanzelfsprekend kunnen we al uitkijken naar het onvermijdelijke vervolg, maar in de tussentijd verschijnt er ook een animatieserie rondom de Black Panther. Dit weekend onthulde Disney alvast de eerste trailer!

Chaos

De serie heet voluit Marvel’s Avengers: Black Panther’s Quest. Hierin wordt de vrede in Wakanda opnieuw bedreigd, deze keer door een mysterieuze organisatie genaamd de Shadow Council. Aan T’Challa de taak om te voorkomen dat zijn land in chaos wordt gestort. Gelukkig staat de koning er niet alleen voor. Hij krijgt weer hulp van zijn even slimme als bijdehante zusje Shuri: “Thank you, King Obvious!”

Marvel’s Avengers: Black Panther’s Quest gaat op 23 september in première in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder