Disney onthult nieuw beeld Mary Poppins Returns

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney onthult nieuw beeld Mary Poppins Returns

Disney onthult nieuw beeld Mary Poppins Returns

|
|

Laatste update:

Het duurt nog wel even voordat Mary Poppins Returns in de bioscopen verschijnt. Om het wachten wat aangenamer te maken, onthult Disney een lekker winters tafereel uit het langverwachte vervolg!

Leven in de brouwerij

Het heeft meer dan vijftig jaar geduurd, maar Mary Poppins keert volgend jaar terug in de bioscopen. Het muzikale kindermeisje speelt de hoofdrol in het vervolg met de veelzeggende titel Mary Poppins Returns. In dit vervolg zijn Mary’s oppaskinderen Jane en Michael Banks volwassen geworden. Michael heeft zelfs zijn eigen gezin, maar na een tragische gebeurtenis gaan zij gebukt onder een groot verdriet. Hoog tijd voor Mary Poppins om weer wat leven in de brouwerij te brengen. En afgaande op deze nieuwste foto, gaat dat haar nog steeds prima af!

Stijlvol

Hoewel Julie Andrews nog steeds werkt als actrice (ze was onder meer te horen in Despicable Me en Shrek Forever After), wordt de titelrol deze keer gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train). Zij krijgt hulp van Oscarwinnaars als Meryl Streep en Colin Firth. De regie is in handen van Rob Marshall. Hij tekende eerder voor de stijlvolle filmmusical Chicago en is naar verluidt ook ingehuurd om de remake van The Little Mermaid te regisseren.

Mary Poppins Returns draait vanaf december 2018 in de bioscopen!

Lees verder