Tom Hiddleston in Loki van Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hiddleston in Loki van Disney+

Disney+ onthult releasedata van o.a. Loki, Star Wars: The Bad Batch en meer!

|
|

Laatste update:

Zit je al tijden te wachten op de releasedatum van Loki, High School Musical: The Musical: The Series of één van de andere toptitels van Disney+? Let dan maar goed op! De streamingdienst heeft namelijk zojuist tijdens de Disney+ Television Critics Assocation Winter Press Tour het een en ander aangekondigd.

Eén ding is duidelijk: er staat ons naast deze releases van maart 2021 nog een hoop te wachten! Houd je agenda er dus maar snel bij. 

11 juni: Loki

Na de finale van Wandavision en de daaropvolgende release van The Falcon and the Winter Soldier (19 maart) is het op 11 juni alweer tijd voor de derde originele serie die zich afspeelt in het overkoepelende MCU-universum. We hebben het natuurlijk over: Loki! Lange tijd waren we nog in de veronderstelling dat de reeks in mei 2021 zou verschijnen, maar die paar dagen later zijn gelukkig nog te overbruggen. Lees hier alles over de reeks met Tom Hiddleston in de hoofdrol

Star Wars en meer...

Voordat het zover is, valt er gelukkig nog genoeg te zien, zo kwamen we vandaag wel te weten! Op 4 mei 2021 is het namelijk tijd voor de serie Star Wars: The Bad Batch waarin een groep kloonsoldaten wordt gevolgd en op 26 maart steelt Full House-acteur John Stamos de show in de nieuwe serie The Mighty Ducks: Game Changers. Verder zien we op 14 mei de cast van High School Musical: The Musical: The Series terug die zich in alweer het tweede seizoen waagt aan de musical Beauty and the Beast en volgt op 11 juni het tweede seizoen van Zenimation

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Houd je het nog allemaal bij? Dan kunnen we doorgaan, Disney is namelijk nog lang niet klaar.

Nog meer om naar uit te kijken

Wat dacht je bijvoorbeeld van de releasedatum van The Mysterious Benedict Society? Nou, wij kunnen je vertellen dat de reeks op 25 juni zijn opwachting maakt op Disney+. Een paar dagen later op 2 juli is het dan de beurt aan Monsters At Work en precies twee weken later (op 16 juni) maakt Josh Pech zijn opwachting als Scott Turner, de zoon van detective Scott Turner, in Turner & Hooch.

Last but not least

Tot slot wordt er natuurlijk aan de liefhebbers van de klassieke cartoons gedacht, want op 23 juli komt Chip 'N' Dale: Park Life naar Disney+. De serie die de ouderwetse cartoons combineert met een (hopelijk) boeiende verhaallijn bevat 36 afleveringen van zeven minuten, dus daar ben je vast snel doorheen.

Ben je na al deze onthullingen helemaal in de serie-hemel beland? Misschien vind je het dan wel leuk om naar de Superguide-podcast te luisteren. In de zesde aflevering vertellen Steven, Debby en Peter je alles over Disneys nieuwste toevoeging Star.

Lees verder