Disney maakt nieuwe DuckTales: dit is de trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney maakt nieuwe DuckTales: dit is de trailer

Disney maakt nieuwe DuckTales: dit is de trailer

|
|

Laatste update:

Kijk naar de trailer van de reboot van Disney-serie DuckTales, die voor de start van het eerste seizoen al is verlengd met een tweede!

DuckTales 2017

In februari 2015 kondigde Disney al aan dat de Emmy Award-winnende animatieserie DuckTales een reboot zou krijgen. Als jij je sinds dat moment al aan het verheugen bent, is het al lang wachten geweest. Zeker omdat je dan ook al die tijd al weet dat Zwarte Magica, Turbo McKwek, Govert Goudglans, Van Stoetenwolf en natuurlijk de allerbekendste personages allemaal weer van de partij zijn.

Na een lange radiostilte kwam er eind 2016 een teaser uit en was het daarna weer even afwachten. Vandaag wordt het wachten weer een beetje beloond, met een volledige trailer waarin we onder anderen Donald, Dagobert, de neefjes en Turbo McKwek voorbij zien komen. Tegelijkertijd werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt, hoewel het eerste nog in première moet gaan op televisiezender Disney XD.

21 afleveringen, 2 specials

De première staat gepland voor deze zomer. Het eerste seizoen bestaat uit 21 afleveringen van een half uur en twee specials van elk een uur. Bekende stemmen zijn er ook: Dagobert wordt ingesproken door David Tennant (Doctor Who) Danny Pudi (Community) is Kwik en Beck Bennett (Saturday Night Live) doet de stem van Turbo McKwek.

Lees verder