Disney laat pratende hond met kinderen spelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney laat pratende hond met kinderen spelen

Disney laat pratende hond met kinderen spelen

|
|

Laatste update:

Als je de Disneyfilm Up hebt gezien, ken je vast Dug nog wel, de hond die kan praten via zijn halsband. Disney bracht Dug tot leven en stuurde hem het park in!

Up

In de animatiefilm Up (2009) gaat de 78-jarige Carl op avontuur door met de hulp van honderden ballonnen met huis en al weg te vliegen. Onderweg ontmoet hij hond Dug, die dankzij een bijzondere halsband kan praten met Carl en zijn reisgenootje Russell.

De film kreeg vijf sterren van Veronica Magazine en bracht meer dan 700 miljoen dollar op, véél meer dan het ook al riante budget van 175 miljoen. Zeven jaar na dato houdt Up de gemoederen blijkbaar nog altijd bezig, want bij Disney kwam iemand op het geweldige idee om een real life Dug een park in te sturen om met mensen te spelen.

Missie

"Hi there", begint Dug al net zo vrolijk als in de film. "Mijn naam is Dug en ik ben op een missie om nieuwe vrienden te maken." De volwassenen die hij tegenkomt, zijn vooral benieuwd naar waar de stem vandaan komt, maar de kinderen lijken daadwerkelijk te geloven dat het de hond is die aan het praten is. Jammer genoeg moeten zullen hun ouders ze dan moeten uitleggen dat pratende honden toch echt niet bestaan, maar tijdens de opnames van deze video hebben ze in ieder geval de grootste lol gehad!

De video in het park vind je achter de grote plaat hierboven. Klik op de getekende Dug om de trailer van Up nog eens te bekijken.

Lees verder