Disney druk bezig met live-actionfilm over Dumbo

Veronica Superguide logo
Disney druk bezig met live-actionfilm over Dumbo

Disney druk bezig met live-actionfilm over Dumbo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is weer nieuws over de batterij liveactionfilms die bij Disney op de planning staan, ditmaal: Dumbo. Danny DeVito zou met de studio in gesprek zijn over een rol.

Danny DeVito

De acteur, bekend van onder meer Twins en Matilda en zijn huidige project It’s Always Sunny in Philadelphia, zou de rol van Medici gaan spelen. De directeur van een kleiner circus dat gekocht wordt door de grote, kwaadaardige concurrent Vandemere.

Dumbo

Het verhaal van Dumbo is je waarschijnlijk wel bekend: een klein circusolifantje wordt gepest omdat hij zulke grote oren heeft en wordt van de olifantenact gedegradeerd naar de clownsact. Gelukkig gelooft de heldhaftige muis Timothy in Dumbo en ontdekt hij een talent dat hij nooit voor mogelijk had gehouden. Tim Burton gaat de liveactionfilm regisseren.

Disney

Dumbo is een van de vele films die bij Disney op het lijstje 'van animatie naar liveaction' staan. Eind maart verschijnt Beauty and the Beast in de bios. Daarnaast zijn we nog in afwachting van onder meer The Lion King, The Little Mermaid, Mulan en Dumbo.

Lees verder