Dirty Dancing anno 2017: de eerste foto's vanaf de set

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirty Dancing anno 2017: de eerste foto's vanaf de set

Dirty Dancing anno 2017: de eerste foto's vanaf de set

|
|

Laatste update:

Remakes, reboots en revivals. De films en series die in een nieuw jasje worden gestoken, zijn legio. Ook Dirty Dancing krijgt een makeover en dit zijn de eerste foto’s.

Abigail Breslin

Het is Abigail Breslin - ooit het schattige meisje uit Little Miss Sunshine, nu ster uit de serie Scream Queens - die de rol van Baby op zich neemt in de remake van de film. “Gewoon een beetje aan het dansen bij de open haard”, schrijft ze over de plaatjes waarop ze met tegenspeler Colt Prattes te zien is.

Nog meer plaatjes

De twee nemen de rollen van Jennifer Grey en Patrick Swayze over, die Frances ‘Baby’ Houseman en Johnny Castle in de originele film uit 1987 speelden. Ook Sarah Hyland (Modern Family) en Debra Messing (Will & Grace) togen naar Instagram om de fans te trakteren op een paar sneak peeks van de Dirty Dancing-remake.

Geen replica

In de nieuwe film zullen wat bekende nummers van het origineel voorbijkomen, aangevuld met nieuw materiaal. De remake is dan ook zeker geen replica, benadrukt Messing in gesprek met People. “Ik hoop dat de mensen die de film geweldig vonden, blij zijn met de iconische elementen en dat ze de nieuwe en moderne dingen van deze versie kunnen waarderen.” 

Dirty Dancing wordt geregisseerd door Wayne Blair en Andy Blankenbuehler, van de bekroonde musical Hamilton, is verantwoordelijk voor de choreografie in de film. Wanneer Dirty Dancing in de bioscoop draait, is nog niet bekend. 

Lees verder