Dionne gaat na It Takes 2 door met zingen

Veronica Superguide logo
Dionne gaat na It Takes 2 door met zingen

Dionne gaat na It Takes 2 door met zingen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit weekend won Dionne Slagter de talentenjacht It Takes 2. Maar volgens de vlogster is dit nog maar het begin van haar zangcarrière!

Doorpakken

Afgelopen zaterdag werd Dionne Slagter uitgeroepen tot winnaar van It Takes 2. De populaire vlogster versloeg in de eindronde van de duettenstrijd medefinalist Eva Cleven. De talentenjacht mag dan voorbij zijn, Dionne gaat ook na It Takes 2 door met zingen. Dat onthulde de YouTuber dit weekend in haar vlog: "Dit is niet het einde. Ik ga doorpakken.”

Spannend

Dionne, alias OnneDi, verklaart: "Ik merk dat zingen mijn passie is. Dat staat voor mij altijd op nummer 1." Ze kijkt met veel plezier terug op haar deelname bij It Takes 2. "Wat is het spannend geweest de afgelopen weken. En wat heb ik genoten, optimaal genoten. Ik heb veel gezongen, veel geleerd over mezelf en mijn stem. Natuurlijk stopt het hier niet. Ik heb voor mezelf een heleboel gewonnen en overwonnen. En dat is de grootste prijs."

Samenwerking

Dionne sluit niet uit dat ze opnieuw samenwerkt met Marcel Veenendaal van Di-Rect, die haar de tijdens de duettenstrijd begeleidde. Door It Takes 2 en de begeleiding van Marcel vond ze weer de drive om te gaan zingen. “Voor mij staat dit traject voor zóveel. Ik word helemaal emo”, zei de winnares in de laatste uitzending.

De finale van It Takes 2 is terug te kijken via RTL XL.

Lees verder