Dinand Woesthoff

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dinand Woesthoff

Verwarring alom: Dinand neemt afscheid van Nederland

|
|

Laatste update:

Kane-frontman Dinand Woesthoff liet onlangs weten dat hij met zijn gezin naar het buitenland emigreert. Kijkers van Humberto waren verbaasd toen bleek dat de zanger op… Ibiza gaat wonen.

Woesthoff had veel succes als frontman van Kane; de Haagse band die een flink aantal hits scoorde in Nederland en België. Zijn emigratie komt volgens Woesthoff “100% door corona.” De zanger en zijn vrouw dachten eens goed na en besloten dat ze het voortaan anders willen doen. Dinand en Lucy willen op Ibiza hun eigen boerderijtje beginnen. Dat wordt dus géén schnabbel als jurylid bij The Voice!

Ibiza? Ja, want daar had Dinand al jarenlang een huis. Sommige kijkers vonden het verhaal nogal warrig en de emigratie ook weer niet zó ingrijpend.

Zingen bij Humberto

Waar de kijkers wél van konden genieten was Dinands ‘afscheidslied’, en dat hij zijn gitaar aan een jongen gaf die met een depressie te kampen heeft.

De kans is groot dat de heren van De Oranjezomer óók even naar Humberto gekeken hebben en het morgen nog even over Dinand zullen hebben. Hopelijk blijft het een beetje gezellig want Derksen, Van der Gijp en Genee vegen de laatste dagen flink de vloer aan met hockeyers, hun eigen bazen, gasten én de gehele provincie Limburg.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Humberto elke werkdag rond de klok van 21:45 uur op RTL4.

Lees verder