Diehard fan maakt fantastische trailer van Harry Potter-prequel

Door Redactie
Diehard fan maakt fantastische trailer van Harry Potter-prequel

Een talentvolle Potterhead kon niet langer op zijn brief van Zweinstein wachten en maakt zelf een spin-off over Voldemort. En de eerste beelden zien er Hollywoodwaardig uit!

Harry Potter-prequel

In de film Voldemort: Origins of the Heir beantwoordt maker Gianmaria Pezzato een aantal brandende vragen: “Waardoor werd Tom Riddle Voldemort? Wat gebeurde er echt op Hogwarts wanneer hij terugkwam? Er zijn wat hints in de boeken, maar die zijn nooit uitgewerkt in de bioscoopbewerkingen. Daarom wil ik het verhaal vertellen over de opmars van Voldemort, voor er ook maar sprake was van Harry Potter.”

Voldemort: Origins of the Heir

De film, gebaseerd op het zesde boek Harry Potter and the Half-Blood Prince, gaat over het ontstaan van de duistere tovenaar Voldemort. In 1943 vond er een schandaal plaats die de tovenaarswereld schokte: een huiself vergifigde haar meesteres Hepzibah Smith, een afstammeling van de originele Huffelpuff-familie. Als de moord niet wordt opgelost gaat Grisha op onderzoek uit omdat ze het zaakje niet vertrouwt en komt uit bij die ene bekende, Tom Marvolo Riddle, aka Voldemort.

Hoewel Warner Bros. en schrijfster J.K. Rowling niet betrokken zijn bij de film, hopen wij zeker dat deze film in de bioscoop te zien zal zijn!