Die Game of Thrones-prequel lijkt er echt te komen

Veronica Superguide logo
Die Game of Thrones-prequel lijkt er echt te komen

Die Game of Thrones-prequel lijkt er echt te komen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nadat George R.R. Martin een paar maanden geleden zijn wensen voor een Game of Thrones-prequel uitsprak, is het nu HBO-baas Casey Bloys die hints weggeeft.

Pure speculatie

“We moeten de serie nog afronden en ik moet nog twee boeken schrijven, dus het is puur speculatie”, aldus de woorden van Martin nadat de cast en crew van Game of Thrones tijdens de laatste Emmy Awards in september weer eens een flink aantal (lees: 12) Emmy’s mee naar huis namen.

Sequel

Maar die gesprekken die destijds gaande zouden gaan, zijn nog steeds gaande. Dit duidt in ieder geval op een sterke wens voor de prequel. ”Er zijn gebieden die we aan het ontdekken zijn, maar ik kan er zo niet eentje aanwijzen waarvan ik zeg: ’dit is wat we gaan doen’”, aldus Bloys in gesprek met Entertainment Weekly.

8 seizoenen

Eerder dit jaar werd bekend dat Game of Thrones na acht seizoenen stopt. Op HBO waren tot nog toe zes seizoenen van de spannende en razend populaire hitserie te zien. Anders opvallend nieuws omtrent Game of Thrones was een paar maanden terug het einde van HBO Nederland. Gelukkig voor de Nederlandse fans (en dat zijn er veel) heeft Ziggo de uitzendrechten overgenomen.

Lees verder