Leonie ter Braak, wie is de Mol, Hint

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonie ter Braak, wie is de Mol, Hint

Deze WIDM-hint kunnen we na 7 afleveringen niet meer negeren

|
|

Laatste update:

Wij wachten natuurlijk massaal tot we vandaag meer nieuws krijgen over deze hint, maar ondertussen houden we onze oren en ogen open. Deze hint was ons al eerder opgevallen, maar kunnen we nu echt niet meer negeren.

Voor elke aflevering is een fragment te zien, waarin de Wie is de Mol?-app wordt gepromoot. Niets om je zorgen over te maken, lijkt op het eerste gezicht. Maar wie heel goed kijkt, ziet de tijd: 10:41. En laat Leonie ter Braak nu in iedere aflevering, ja echt íedere, op dit tijdstip in beeld te zien zijn (of haar stem te horen). Is het een kwestie van té toevallig of is dit een hint?

Mol of winnaar

Dan kan die hint ook nog twee dingen betekenen: óf Leonie is de Mol of Leonie is de winnaar. De app draait namelijk om het ontrafelen van de Mol en er komt een winnaar uit. Maar als we kijken naar de afgelopen seizoenen, wordt de winnaar pas in de finale onthuld... dus dan gaat dat laatste niet op. Opvallend is ook dat bijna alle kandidaten Leonie verdenken en dat Buddy zelfs all-in is gegaan én hij een groen scherm heeft gekregen. Tja, wij weten het ook niet meer. Misschien dat deze hints nog wel wat orde scheppen.

Lees verder