Deze Twin Peaks-video wil je niet overslaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze Twin Peaks-video wil je niet overslaan

Deze Twin Peaks-video wil je niet overslaan

|
|

Laatste update:

Zender SHOWTIME heeft een nieuwe video uitgebracht om ons voor te bereiden op het langverwachte nieuwe seizoen van Twin Peaks.

Twin Peaks, 25 jaar later

Een kwart eeuw na de eerste twee seizoen en een film, zitten we ons al een tijdje te verheugen op de terugkeer van Twin Peaks. David Lynch regisseert, helden als Kyle MacLachlan en David Duchovny keren terug, zender SHOWTIME heeft 21 mei uitgekozen als premièredatum ... maar er is nog steeds niets te bekennen van het nieuwe materiaal.

Eigenlijk past dat best bij het mysterieuze karakter van de serie en haar makers, maar ons geduld wordt zo wel zwaar getest. Wat weten we al wel? De nieuwe serie speelt zich daadwerkelijk 25 jaar later af en is opgenomen als een film met een lengte van maar liefst achttien uur. De teasers die we tot nu toe hebben gezien maken niet veel meer duidelijk dan: "It is happening again."

Twin Peaks: The Darkness of Future Past

Om toch aan de nodige promotie te doen, onze voorpret verder op te stoken én ons te helpen herinneren waar we ook alweer gebleven waren, heeft SHOWTIME "Twin Peaks: The Darkness of Future Past" uitgebracht. De video, die je hierboven kunt afspelen, vliegt in rap tempo langs de belangrijkste ontwikkelingen van 25 jaar geleden. Inclusief megaspoilers, dus alleen voor mensen die alles al gezien hebben!

Lees verder