Dave Roelvink DJ

Veronica Superguide logo
Dave Roelvink DJ

Deze legendes vind je in de HeldenTent op Gelderpop!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Allemaal leuk en aardig die popmuziek op de mainstage van Gelderpop, maar helemaal uit je boomhut gaan gebeurt in de HeldenTent. Bekende Nederlandse en Gelderse DJ’s gaan er hier namelijk een onvergetelijke knalfuif van maken. We lichten alvast een tipje van de sluier!

Tino Martin

Tino ontwikkelt zich als een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud. In 2017 en 2018 vulde hij een uitverkochte Ziggo Dome en gaf hij een uniek concert op Ibiza. Ook ontving hij dit jaar de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Ironisch te noemen na zijn opstootje in een Oostenrijkse après-skitent. Schraap die keeltjes maar alvast, want op Gelderpop staat Tino je bij met zijn beste hits! En dit keer uiteraard zonder duw- en trekwerk ghehe.

Tino Martin

Dave Roelvink

We kennen dit Roelvinkje maar al te goed van zijn eigen realityserie en een aantal andere... uh, seksueel getinte beelden, maar dat bleek voor de bad boy lang niet voldoende te zijn. Sinds 2015 is Dave ook achter de draaitafels te vinden en dat is een gouden greep. Inmiddels trekt hij door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans. Verwacht heerlijke bubbling, moombahton en eclectic klappers van deze jonge god!

Dave Roelvink

Runny Rem

De naam doet het vast al vermoeden, er zit absoluut geen rem op dit jonge talent. Een weekend zonder gigs zit er dus niet meer in voor Runny Rem. Zowel solo als met zijn vrienden van Isaxbonvineas weet hij het publiek keer op keer te boeien. Eerder deelde hij het podium met DJ Jean, Billy the Kit, Gregor Salto en Fajah Lourens en op 6 juli verblijdt hij het publiek met zijn energieke mix van house, eclectic en R&B.

Runny Rem

Ook IsaxBonvineas, De Bouwmeester, DJ Lekker, Chico & Jools, Bokkers, DJ Randell en Alround DJ Melvin zijn te bewonderen in de HeldenTent van Gelderpop. Zin om lekker los te gaan maar heb je nog geen kaartje bemachtigd? Je ticket voor Gelderpop koop je hieronder, inclusief een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro. Check ook nog even je festivalhoroscoop voor je begint met feesten!

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Lees verder