Populairste films, Pathe, Avatar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Populairste films, Pathe, Avatar

Deze kaskrakers waren dit decennium het populairst

|
|

Laatste update:

In de afgelopen tien jaar zijn er behoorlijk wat nieuwe films verschenen: de één wat succesvoller dan de ander. Maar welke film van het (bijna) afgelopen decennium is nu de populairste? Pathe heeft de meest bezochte films uit de afgelopen jaren verzameld én gaat één van deze kaskraker binnenkort draaien.

Speciaal om het einde van een decennium te vieren, gaat Pathe op Nieuwjaarsdag één van de de populairste films van de afgelopen negen jaar nog eenmalig draaien in hun keten. Maar welke film wordt dat? Het wordt in ieder geval een titel uit de volgende lijst: Avatar, Gooische Vrouwen, Skyfall, Despicable Me 2, The Wolf of Wall Street, Spectre, The Jungle Book, Despicable Me 3, Bohemian Rapsody en The Lion King. 

Avatar 

Bezoekers kunnen via Facebook hun stem laten horen achter, maar of dit echt van invloed is op de uiteindelijke film, is niet bekend. Uit de eerste peiling blijkt echter wel dat Avatar misschien wel de oudste film uit dit rijtje is, maar nog wel één van de populairste. Niet zo gek, als je je bedenkt dat Avatar pas dit jaar van de troon is gestoten als 'succesvolste film ooit'. Fans laten weten nog altijd uit te kijken naar een vervolg. Goed nieuws: Avatar 2 staat gepland op 17 december 2021, nog even wachten dus.

Lees verder