vrijgezel acteurs

Veronica Superguide logo
vrijgezel acteurs

Hello handsome! Deze Hollywoodacteurs zijn vrijgezel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kansloos op Tinder? Nooit eens een tweede date? Wat heb je te verliezen! Je hoeft je niet op te geven voor Married At First Sight om de ware tegen te komen. Ga voor het hoog-hangende fruit en check deze bachelors! Allemaal hartstikke vrijgezel. Er zijn er genoeg in Hollywood die net als jij ’s avonds denken: ‘wat voelt mijn bed toch leeg, in mijn slaapkamer zo groot als een voetbalveld, in mijn huis van 100 miljoen, met mijn zwembad en tennisbaan, butler en privé spa’. Ja toch?

Brad Pitt

Wel een tikje aan de belegen kant inmiddels, maar dat mag de pret niet drukken. Prachtige date, die je zo kunt meenemen  naar die borrel van werk. Steek je vrienden de ogen uit met deze charmante, zachtaardige hunk. Komt wel met een wat complexe ex, en een stuk of 20 kinderen. Dus vakanties samen? Mmmh, dat zit er mischien niet in. 

John Boyega

Deze Londense hotty is om op te vreten. Nog maar 27 lentes jong en gaat dus nog jaren mee. Speelde in Star Wars: The Force Awakens, dus je moet wel tolereren dat er af en toe een trekkie in je tuin staat te gillen dat Star Wars inferieur is. Heeft een kat, dus als je allergisch bent is deze man misschien niet jouw beste keuze. Oh, en zijn vader is predikant... Dan weet je dat, mocht hij voorstellen om bij zijn ouders te gaan eten. 

Chris Evans

OMG, Captain America in je bed! Deze vrijgezel houdt van The Simpsons kijken, gelooft heilig in LGBTQ-rechten en is geïnteresseerd in boeddhisme. Kortom, iemand met visie die ook kan genieten van de simpele dingen. Brunettes opgelet: Evans had een crush op Sandra Bullock toen hij tiener was en Speed zag. Dus rij die bus bij hem voor en val in zijn armen.

Riz Ahmed

Voor de betere gesprekken bij een goed glas wijn: Riz Ahmed (Nightcrawler). Zelfs de naam is zwoel. Deze knapperd studeerde aan Cambridge en is dus bepaald geen leeghoofd. En dan nog zo’n Londens accent. En hij rapt, dus je kan tegen je moeder zeggen dat je een rapper aan het daten bent. Bucketlister, toch? OH, begin niet over Slumdog Millionaire, daar heeft hij wel auditie voor gedaan maar dat werd 'm dus niet. 

Leonardo DiCaprio

oh ja, Leo is weer vrijgezel. Vers uit de rush van Tarantino’s laatste film is hij weer helemaal klaar voor een fijne romance. En nu hij zijn Oscar ein-de-lijk heeft kan hij tenminste over wat anders praten aan de eettafel. En nu Leonardo DiCaprio zijn babyface kwijt is kun je hem tenminste met gewoon overal mee naartoe nemen zonder dat mensen zich hardop afvragen wat je met die knul van 14 doet. Top.

Jared Leto

Het houdt niet op he? En aangezien Cameron Diaz en Scarlett Johansson niet bleven plakken is er geen enkele reden waarom hij niet voor jou zou kunnen gaan. Samen met Jared Leto lekker kijken naar My So Called Life, elkaars haar vlechten… Klinkt het niet hemels? De wintermaanden worden warm met deze, tikje alternatieve, droom van een vent. En voor jullie huwelijk heeft hij ook nog een leuk bandje.

Tom Cruise

Kan jouw bankstel wel wat hebben? Dan kun je ook Tom Cruise een kans geven. Komt wel met een handleiding: hij is een tikje van de Scientology. Maar als je valt op dat type (en saai wordt het nooit met Cruise!) dan kun je hem opwachten bij de poorten van de Scientology kerk in LA. Samen cocktails shaken en roddelen over Katie Holmes, altijd leuk.

Lees verder