Rocky in WIDM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rocky in WIDM

Déze geniale WIDM-hint wijst naar Rocky als Mol

|
|

Laatste update:

We hadden al twee verbluffende 'taal'-hints in de richting van Marije én Charlotte (die zich in het Tsjechisch 'verraadde') en nu kunnen we er een cijferhint aan toevoegen! Mogelijk hebben Molloten hiermee deelneemster Rocky Hehakaija ontsmaskerd als Mol.

Hoewel Marije de afgelopen aflevering voor érg veel nieuwe hints zorgde, moeten we straatvoetbal-heldin Rocky ook echt niet alleen als 'kandidaat' zien. Tijdens de laatste opdracht, waarbij kandidaten elkaar op een industrieel terrein konden uitschakelen, liep iedereen met een vijf cijferige code op hun borst en rug. Die kon iemand anders invullen zodat de kandidaat meteen al z'n levens kwijtraakte. Maar...

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Even rekenen...

Het viel verschillende Molloten op dat als je die cijfers bij elkaar optelt er, in het geval van Rocky, een interessant nummer uit komt rollen. Kijk maar eens naar het beeld hieronder. Tel 0, 7, 9, 5 en 1 bij elkaar op en wat krijg je?

Déze geniale WIDM-hint wijst naar Rocky als Mol

'22ste Mol'

Juist: 22! Wat dat betekent? Nou, we zitten in het 21ste seizoen, dus je zou misschien denken dat daar niets mee te maken heeft. Toch wel! Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? kende géén officieel cijfer. Dat werd aangeduid als het Renaissance-seizoen. Maar we krijgen daardoor - ondanks dat dit seizoen 21 is - wél de 22ste Mol. Snap je? Deze hint is dus glashelder: Rocky is de 22ste Mol!

Molloten, creatief als ze zijn, wisten er zelfs nog een hele andere hint uit te persen:

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder