Deze foto's komen rechtstreeks van de set van Love Actually

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze foto's komen rechtstreeks van de set van Love Actually

Deze foto's komen rechtstreeks van de set van Love Actually

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Amper bijgekomen van het heerlijke nieuws dat Love Actually een vervolg krijgt, maakt ons hart opnieuw een sprongetje. De eerste foto's van de set zijn binnen.

Love Actually

Soms komen dromen uit. Die derde Sex and the City-film laat nog steeds op zich wachten, maar de sequel van Love Actually - ook al is het een korte variant - is een feit. Tenminste, hij is in de maak. En door de foto’s die we van een aantal van de castleden voor de Tate Gallery in Londen zagen, hebben we nog meer zin in de film.  

De cast

Op de foto’s zien we Liam Neeson, zijn filmzoontje Thomas Brodie-Sangster en is dat? Ja, dat is Olivia Olson, die Joanna speelt. Zij zijn niet de enigen die terugkeren. voor het vervolg. Ook Colin Firth, Hugh Grant, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Martine McCutcheon, Bill Nighy, Rowan Atkinson, Lucia Moniz en Marcus Brigstocke komen terug. 

Red Nose Day Actually

De sequel heeft overigens ook al een naam: Red Nose Day Actually. De film wordt namelijk geproduceerd in het kader van Red Nose Day. Deze dag werd in het leven geroepen door Comic Relief en is een dag waarop mensen (met clownsneuzen, vandaar de naam) geld ophalen voor goed doelen. BBC is de omroep achter de film. Red Nose Day Actually wordt op 24 maart uitgezonden op BBC One. 

Lees verder