Mission Impossible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mission Impossible

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Elke week voegt Videoland nieuwe films en series toe. Deze week zijn dat onder andere bijna alle Mission: Impossible-films en A Beautiful Mind. Tijd om een filmpje te kijken dus! Bekijk hier ook welke titels vorige week op de streamingdienst verschenen.

Series

Cyberwar

Ben Makuch gaat de hele wereld over om hackers, overheden en professionals te ontmoeten die hem meer kunnen vertellen over de cyberoorlog. Want terwijl jij nu rustig op het internet zit te surfen, zijn hackers druk bezig om belangrijke informatie van de autoriteiten in handen te krijgen. 

Jungletown

Een Amerikaanse ondernemer is van plan 'de duurzaamste moderne stad ooit' te bouwen in de Panamese jungle. Dan moet je toch ergens mee beginnen en daarom gaan in de eerste aflevering de nieuwe bewoners waterleidingen aanbrengen!

Kingdom

Voormalig MMA-kampioen Alvey Kulina (Frank Grillo) bereidt vechters voor op het échte werk. De hoop op een nieuwe kampioenstitel is vooral gevestigd op zijn zoon Nate (Nick Jonas) omdat Alvey's andere zoon, Jay (Jonathan Tucker) verslaafd is aan heroïne. 

Wil je meer series zien op Videoland? Dit zijn de 10 beste!

Films

A Beautiful Mind

John Nash staat op het punt om internationaal beroemd te worden met zijn briljante brein! Maar hij raakt betrokken bij een geheimzinnige samenzwering... Zijn vrouw is de enige die hem kan redden uit deze duistere wereld. 

Mission: Impossible

We weten inmiddels allemaal dat de missies die Jim Phelps (Tom Cruise) moet uitvoeren toch niet zo onmogelijk zijn als ze lijken. Het lukt hem namelijk keer op keer weer om toch te slagen. In dit eerste deel uit 1996 moeten Jim en zijn team een disc met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand houden. Én extra veel actie: deel 3, 4 en 5 zijn ook nieuw op Videoland. 

Creed

Adonis Creeds vader, Apollo Creed, was wereldkampioen zwaargewicht en ze hebben elkaar nooit leren kennen: zijn vader stierf voordat hij werd geboren. Maar ook Adonis gaat de bokswereld in en hij vraagt Rocky Balboa om hulp zodat ook hij wereldkampioen kan worden. 

Lees verder