Deze films en series verschenen de afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen de afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen de afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Het was ons het weekje wel bij Netflix. Een hele rits nieuwe shows zijn toegevoegd aan het aanbod van de streamingservice. Inspiratie nodig? Lees dan vooral verder!

House of Cards

De echte Netflix-diehard zal het ongetwijfeld niet ontgaan zijn: Kevin Spacey en Robin Wright zijn terug als ons favoriete presidentiële koppel, Frank en Claire Underwood in House of Cards seizoen 5. Het nieuwe seizoen is weer flink gestoord, but in a good way. Gelukkig houdt het daar niet op. Netflix-original Flaked heeft een nieuw seizoen (2), net als het Britse drama Mr. Selfridge (seizoen 4) en thrillerserie The Americans (seizoen 4).

Films

En films die er (weer) opstaan? Wat dacht je van de volledige Robocop-trilogie? Of Tarantino-meesterwerk Pulp Fiction? Ook Ben Afflecks regiedebuut Gone Baby Gone, het heftige drama The Boy in the Striped Pyjama’s, American Ultra, gameverfilming Max Payne en Disneyfilm Anastasia staan nu online. 

Documentaires

Nog wat interessante docu’s? Jep. Life, Animated over een jongen die niet kan praten maar door klassieke Disneyfilms toch leert communiceren, steekt met kop en schouders boven de rest uit. Ook Gringo: The Dangerous Life of John McAfee, Betting on Zero en Saving Banksy zijn absoluut het kijken waard. 

Lees verder