Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Finding Dory

Dé knaller van afgelopen week was Finding Dory, het vervolg op de populaire film van Disney en Pixar die nog niet heel lang geleden in de bioscopen draaide. De vergeetachtige vis Dory (met de stem van Ellen DeGeneres) heeft haar eigen film gekregen. In plaats van Marlin te helpen zoeken naar zijn zoontje gaat ze ditmaal zelf op zoek naar haar familie. Tijdens haar tocht komt ze weer een heleboel vreemde wezens tegen. 

Nog meer films

Naast Finding Dory zijn er nog meer films toegevoegd op Netflix. Romeo & Juliet (met Leonardo DiCaprio en Claire Danes) bijvoorbeeld, maar ook Legally Blonde, Batman: The Movie, The One I Love en de familiefilm Planes. 

O.J. Simpson en Oprah Winfrey

Ook op seriegebied zijn er interessante titels bij gekomen. American Crime Story: The People v. O.J. Simpson, de succesvolle, bekroonde serie over de rechtszaak van de populaire american footballspeler die verdacht wordt van moord. Ook Oprah Winfreys eerste dramaserie Greenleaf staat op Netflix. Wil je weten waar die over gaat? Dat zie je in deze video

Lees verder