Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Series

Het derde seizoen van Better Call Saul is van start! Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Wil jij je geheugen nog even opfrissen? Check hier onze recapvideo. Ook nieuw: twee seizoenen van de comedyserie Jane the Virgin. 

Crime, crime, crime

Fans van misdaadseries kunnen hun hart ophalen aan het nieuwe aanbod. Zo zijn er drie seizoenen van Wallander toegevoegd, een seizoen van Top of the Lake en drie seizoenen van de Vlaamse serie Code 37.

En als kers op de taart: twee seizoenen van The Fall, waarin Gillian Anderson (The X Files) een hoofdinspecteur speelt die tegen haar persoonlijke demonen vecht terwijl ze een seriemoordenaar (Jamie Dornan) probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.

Films

Iedereen blij: de Disney-favoriet Frozen staat weer op Netflix. Geen fan van zingende sneeuwpoppen? Geen zorgen, deze week is er op filmgebied voor ieder wat wils toegevoegd. Final Girl bijvoorbeeld, waarin een groep sociopaten er een sport van maakt om meisjes te vermoorden het gemunt hebben op een meisje die een getrainde moordenares te zijn, met Abigail Breslin (Zombieland) en Alexander Ludwig (Vikings).

In de romantische film First Knight over het legendarische Camelot wordt Guinevere (Julia Ormond) verscheurd tussen trouw aan haar man King Arthur (Sean Connery) en haar groeiende liefde voor zijn rivaal Lancelot (Richard Gere). Daarnaast verandert een vrijgezellenfeestje in een gruwelijke nachtmerrie in Hostel: Part III en leert Jackie Chan Drunken Fist Kung Fu in de actiecomedy Drunken Master.

Lees verder