Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

De zomer is zo goed als voorbij, tijd voor Netflix & Chill! Zoals elke week hebben wij weer een overzicht voor je van de belangrijkste films en series die afgelopen week aan het aanbod van Netflix werden toegevoegd.

Films

Fans van romcoms en romantische drama's kunnen hun lol op, want films als Confessions of a Shopaholic, de klassiekers Pretty Woman en While You Were Sleeping, Playing for Keeps, When in Rome, The Makeover, The Horse Whisperer en You Again zijn nu op Netflix te vinden.

Verder is ook de erg goede, vrij nieuwe film The Big Short (uit 2015) aan het aanbod toegevoegd. Ook The Help en Cinderella Man zijn aanraders.

In de categorie 'oldies but goodies' kun je nu streamen: Rambo, Tombstone, The Nightmare Before Christmas, Who Framed Roger Rabbit, Crimson Tide en G.I. Jane.

Series

Van de serie Crossing Lines staan nu drie seizoenen op Netflix, seizoen 1 van The Affair is ook te zien op de streamingdienst en van de comedyserie Jessie kun je vier seizoenen genieten. 

Docu's

In het aanbod van documentaires vind je vanaf deze week onder meer terug: The 100 Years Show, The White Helmets, Sample This, Stalkers Who Kill (1 seizoen), From Fat to Finish Line en Under Arrest (1 seizoen).

Lees verder