Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Pretty Little Liars

De grote verrassing van de afgelopen week was toch wel de plotselinge toevoeging van Pretty Little Liars, S7 episode 11. Waar fans hun alarm op vandaag hadden gezet, stond de aflevering er gisteren al op. Vanaf nu verschijnt er elke week weer een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Seizoen 7 is het allerlaatste van de serie.

Girlboss en Fargo

Voor veel fans zal Pretty Little Liars onvervangbaar zijn, maar voor de vrouwelijke Netflix-abonnees is er een nieuwe titel bijgekomen die wellicht ook interessant is: Girlboss. De serie, over een jonge, ambitieuze vrouw die haar eigen imperium opbouwt met haar liefde voor mode als basis, verscheen afgelopen week op Netflix. Ook van Fargo is er een nieuw seizoen beschikbaar: nummer 3.

Films

In de categorie films waren er een paar nieuwe titels, waaronder oorlogsfilm Sand Castle en de Nederlandse misdaadthriller Schone Handen, en keerden een hoop oude bekenden terug op Netflix: Inside Out, The Age of Adaline, Riddick, The Wolf of Wall Street en We Are Your Friends.

Lees verder