Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingdienst!

Friends

'Guess no one told you life was gonna be this way!' Hè hè: seizoen 1 t/m 10 van Friends staat eindelijk op Netflix. Je kunt zeggen wat je wil, maar dat is toch wel het beste nieuws van de eerste week van 2018.

Series

Toch niet zo'n fan van Friends? Geen paniek: er is echt meer dan genoeg moois om uit te kiezen! Ken je de serie Reign bijvoorbeeld al? De romantische dramaserie volgt koningin Mary Stuart en haar knappe kasteelgenoten, terwijl zij moeten dealen met allerlei tegenslagen en schandalen. Ook de fantastische serie How To Get Away With Murder (seizoen 1 t/m 3) staat nu op Netflix. Hierin raken een groep ambitieuze rechten-studenten en hun professor verwikkeld in een moordplan dat hun leven voor goed zal veranderen.

Nog plaats op je watchlist? Zet dan vooral ook Gotham (seizoen 3), Lovesick (seizoen 2 en 3), The Flash (seizoen 3), Eastsiders (seizoen 1 t/m 3) en -voor een portie nostalgie- Power Rangers Ninja Steel (seizoen 1) op je lijstje!

Films

Ook voor je wekelijkse (of dagelijkse?) filmavondje kom je niets te kort! Voor een avondje romantiek zet je vanavond Endless Love aan, over een verboden liefde die, je raadt het al, eindeloos en onverslaanbaar is. Ben je toch meer van de 'guts en glory'? Dan raden wij horrorfilms Sinister 2 en The Purge: Anarchy aan.

Komedie-fans (of Zac Efron-fans) kijken That Awkward Moment of Neighbors. Daarnaast is ook de Nederlandse film De Helleveeg (gebaseerd op het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden) nu op Netflix te zien.

Films die ook niet op je lijstje mogen ontbreken zijn: Solace, Standing Tall, The Good Lie, Dracula Untold en A Million Ways to die In the West. Daar zijn we wel even zoet mee, toch?

Voor de kids

Toe aan een beetje rust dit weekend? Parkeer de kids voor de buis met één van de vele nieuwe kinderfilms die aan het aanbod van Netflix zijn toegevoegd. Een greep uit de schatkist: Lilo & Stitch, twee Ducktales-films, Hannah Montana: The Movie, Herbie: Fully Loaded (je weet wel, die met Lindsay Lohan), Atlantis: De Verzonken Stad, Winnie The Pooh en The Jungle Book 2.

Veel kijkplezier!

Lees verder