Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Film- en serie-inspiratie nodig? Lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Disney’s Pete’s Dragon en Supergirl

Veel Disneyklassiekers krijgen een live-action reboot. Zo ook Pete’s Dragon over een weesjongetje die vrienden wordt met een grote groene draak Elliot. De musicalfilm uit 1977 werd vorig jaar in een nieuw jasje gestoken met Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Karl Urban en Oakes Fegley als Pete in de hoofdrol.

En vergeet Superman: National City heeft een nieuwe beschermer. Kara Danvers onthult haar krachten en ware identiteit in Supergirl. De eerste twee seizoenen over Superman’s nichtje staan nu op Netflix.

Series

Verder op seriegebied kun je genieten van nieuwe afleveringen van een gloednieuw seizoen van Orphan Black, Better Call Saul, Fargo, The Ranch, The Originals en Shadow Hunters: The Mortal Instruments.

Films

Qua films staat er vanaf deze week voor ieder wat wils op Netflix. Voor de kleintjes bijvoorbeeld Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland, het betoverende vervolg op de populaire Disney-animatiefilm Peter Pan en voor horror-thriller fans The Precipice Game en The Perfect Guy.

Ook te zien: de comedies Pyaar Ka Punchnama 2 en Gimme the Loot, actiefilm Raees en tot slot de documentaires CounterPunch over boxen en What the Health over het gevaar van de op winst gerichte en geïndustrialiseerde voedselconsumptie voor de gezondheid.

Cabaret

Ook zijn er een reeks aan cabaretvoorstellingen toegevoegd aan het aanbod. Even ‘onthaasten’ doe je natuurlijk met het prettig gestoorde, hyperactieve multitalent Jochem Myjer. Zijn shows Even Geduld Aub!, Yeee-haa, Adéhadé en De Rust Zelve staan nu online, net als Stoffe Jongens van Bert Visscher en Oh, Hello on Broadway.

Lees verder