Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Iron Fist

Iron Fist is de laatste in de reeks van The Defenders (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage) en gaat over Danny Rand, een man die al jarenlang vermist is en dood gewaand wordt. Het tegendeel is waar: hij keert terug naar New York, waar hij zijn kung fu-skills gebruikt om de misdaad aan te pakken. Hij wordt echter niet zo ontvangen als hij gehoopt had.

Designated Survivor

Liefhebbers van Designated Survivor werden afgelopen week na een tijd van afwezigheid getrakteerd op een nieuwe aflevering, die vanaf nu weer wekelijks worden toegevoegd. In de categorie reality is er tevens nieuw materiaal te vinden: het eerste seizoen van Motorway Cops en twee seizoenen van Project Runway.

Films

Waar Netflix vanwege verlopende rechten een hoop films in de ban moest doen, zijn er ook weer veel bekende films toegevoegd aan het aanbod. Wat denk je van titels in de categorieen drama, thriller en actie als Black Swan, Thor: The Dark World, Butterfly on A Wheel, The Gift en Premonition? Als je meer zin hebt in (romantische) comedyfilms, kun je gaan voor bijvoorbeeld Trainwreck, The Pacifier en View From The Top.

Lees verder