Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

The Get Down

De meest prominente toevoeging op Netflix moet wel deel 2, oftewel seizoen 2, van Netflix Original The Get Down zijn. De serie speelt zich af in het New York van de jaren '70, waar enkele tieners samenkomen om hun dromen na te jagen. Ze hebben niks behalve hun creatieve talent en proberen daarmee de wereld te veranderen. The Get Down is, naast het verhaal, een aanrader vanwege de prachtige shots en de muziek.

Nog meer series

We blijven even hangen bij het nieuwe aanbod van series: zeven seizoenen van de Amerikaanse successerie The Good Wife, drie seizoenen van Reign en nieuwe afleveringen van Riverdale, Designated Survivor, The 100 en Arrow.werden toegevoegd. Ook staan er twee seizoenen van de realityserie Terrace House: Aloha State op Netflix.

Films

Wat films betreft was de afgelopen week een mager weekje. Van Disney werden Pinokkio en De Prinses en De Kikker erop gezet. Verder vinden we Look Who’s Talking Too, Look Who’s Talking Now, Win It All en Mommy’s Secret op Netflix. Eveneens vind je hier de docu’s Osama Bin Laden: Up Close and Personal, El fin de ETA en Burden.

Lees verder