Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Modern Family

Het werd tijd! Netflix heeft een dealtje met Modern Family gesloten, waardoor wij nu 7 (!) seizoenen van één van de grappigste series van de afgelopen jaren kunnen bingewatchen. En zo ben je in één klap bijna helemaal op de hoogte van de levens van familie Pritchett en Dunphy, want in Amerika is op dit moment seizoen 8 op de buis.

Ook fans van Sense 8 en The Bridge kunnen zich lekker installeren op de bank, want van beide series is een nieuw seizoen aan het Netflix-aanbod toegevoegd. 

Pirates of the Caribbean

Op filmgebied pakt Netflix deze week pas écht goed uit! Met als absolute knallers: Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl en Dead Man's Chest. En voor de echte liefhebbers: gisteren is ook Pirates of the Caribbean: At World's End toegevoegd. Kun je weer een avondje vooruit!

Welke films ook zeker niet mogen ontbreken op je watchlist zijn de met Oscars overgoten films Dallas Buyers Club, Crazy Heart en Fargo. Ook de spannende overlevingsthriller The Grey met Liam Neeson kunnen we je ten zeerste aanraden. 

Lekker Nederlands en romantisch!

Behoefte aan wat Hollandse kost? Netflix has got your back! Zet vanavond bijvoorbeeld Soof aan! Liever iets serieuzers als De Gelukkige Huisvrouw, Lucia de B. of Oorlogsgeheimen? Ze staan nu allemaal op Netflix!

Een meidenavond is dankzij Netflix binnen no-time volgepland. Zo kun je nu genieten van de romcom What to Expect When You’re Expecting, met grote namen als Cameron Diaz, Jennifer Lopez en Elizabeth Banks. Daarnaast staat ook de klassieker Four Weddings And A Funeral online, net als de meidenfilm LOL met Miley Cyrus. 

Bibberen!

Oké, nog een laatste tip dan! Zin om iemand, of jezelf, de stuipen op het lijf te jagen? Kijk dan de film You’re Next, over een familiereünie die op een bloedbad uitdraait. Ook de thriller Hannibal Rising zorgt voor flink wat kippenvel! Keuze zat, niet?!

Lees verder