Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Cable Girls

Je bent op zoek naar een nieuwe serie, maar je hebt geen zeeën van tijd? Voila! Netflix heeft deze week het eerste seizoen van Cable Girls online gegooid. De serie speelt zich af in de jaren 20, waar vier Spaanse telefonistes een revolutie inluiden. Tegelijkertijd moeten ze uiteraard dealen met alle romantiek, drama en vriendschap die op hun pad komt. Het eerste seizoen heb je binnen één zucht uitgekeken! 

Dear White People

Iets meer humor vind je in de nieuwe Netflix-serie Dear White People, waarin een groep donkere studenten op een Ivy League-Universiteit te maken krijgt met dagelijkse vernederingen en achterbaks gedrag. Geloof ons: deze serie is een stuk grappiger dan hij klinkt!

Ook zijn er nieuwe seizoenen van Grimm (nu in totaal vier seizoenen) en Touch (nu in totaal twee seizoenen)n aan het aanbod toegevoegd. Tijd om een Netflix-weekendje in te plannen!

Filmpje pakken?

Ook op filmgebied kunnen we ons Netflix-hart ophalen. Zet vanavond bijvoorbeeld eens Small Crimes aan, over een ex-agent die na een 6-jaar durende gevangenisstraf zijn leven weer probeert op te pakken. Voor mensen die op zoek zijn naar wat meer spanning (lees: angstzweet) raden we de uit 2016 afkomstige horrorfilm The Forest aan. Natalie Dormer (uit Game of Thrones) gaat hierin in een Japans ‘zelfmoordbos’ op zoek naar haar vermiste tweelingzus. Drie keer raden hoe dat gaat…

Ook de films Running Wild en The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared kunnen we je van harte aanraden. Kun je weer even vooruit! 

Lees verder