Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Thor: The Dark World

De knaller van deze week: Thor: The Dark World. Chris Hemsworth is terug als de machtige Thor en moet de handen ineen slaan met zijn verraderlijke stiefbroer Loki (Tom Hiddleston) om de wraaklustige Malekith tegen te houden die het universum wil onderdompelen in duisternis.

Nog meer films

Naast Thor: The Dark World zijn er deze week ontzettend veel films toegevoegd: een breed scala aan Turkse films, waaronder de hit Recep İvedik 4, de komedie My Big Fat Greek Wedding, Solomon Kane, de Oscar-genomineerde film Eastern Promises met Viggo Mortensen, Naomi Watts en Vincent Cassel en de documentaire Metallica: Some Kind of Monster.

Duistere sprookjes

Ook zijn er seizoenen van de komedie LOVE en de horror/fantasy-serie Grimm toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie Grimm volgt de rechercheur Nick Burkhardt van het politie departement in Portland. Nick komt erachter dat hij afstamt van een oude garde beschermers, die bekend staan als 'Grimms'. Samen met zijn partner Hank Griffin moet hij de balans bewaren tussen de mensheid en oude mythologische wezens.

Lees verder