Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

|
|

Laatste update:

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingservice.

Series

Na het goede ontvangst van seizoen 1 van One Day at a Time, verscheen deze week ook seizoen 2 van de remake van de klassieke serie. Twee tieners, een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder en oma wonen samen onder één dak. En dat is hectisch, maar gezellig! 

De allereerste aflevering van Black Lightning staat sinds deze week op Netflix. Black Lightning is het pseudoniem van Jefferson Pierce (Cress Williams), die zijn dagen slijt als rector van een plaatselijke middelbare school en vader van twee kids. Vroeger was Jefferson een superheld, maar hij heeft zijn zwarte neon-pak al jaren niet meer aangeraakt. Wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende, is het tóch weer tijd om zijn superhelden-alter ego aan te nemen. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van Black Lightning op Netflix.

Ook is het zesde seizoen van The Adventures of Puss in Boots deze week verschenen. Bovendien zijn er ook nieuwe afleveringen van Star Trek: Discovery, Supergirl, Lucifer, The Flash, Dynasty, Arrow en The Good Place te bekijken. Van fan-favoriet Riverdale is ook weer een nieuwe aflevering verschenen, waar waarvan overigens binnenkort een musical-aflevering verschijnt! 

Films

Zin om een avond op het puntje van je stoel te zitten? Dan is de Noorse film The Wave (Bølgen) een aanrader. Geoloog Kristian houdt zich al jaren bezig met heftige natuurverschijnselen. Hij ontdekt dat de bergwand bij het plaatsje Geiranger op instorten staat, wat een enorme tsunami zal veroorzaken. Met minder dan 10 minuten om te reageren, zal hij alles op alles moeten zetten om zo veel mogelijk mensen te redden. 

De nieuw toegevoegde film Scary Movie 3, zorgt voor wat lichter (lees: flauwer) vermaak. De Scary Movie-reeks is beroemd om haar parodieën op beroemde horrorfilms. Zo komen in dit derde deel onder anderen The Ring, The Sixth Sense en The Texas Chainsaw Massacre voorbij. 

Ook Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows is aan het aanbod toegevoegd, net als de film Blockbuster, waarin Jérémy een ingenieus plan bedenkt om zijn vriendin Lola terug te winnen. Van het ruime aanbod op Netflix moet je goed gebruik maken. Hier vind je nog vijf goede film-tips op Netflix.

Docu's

In de Netflix-documentaireserie Dirty Money worden schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven onderzocht. Niets is te gek: van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests.

Ook de documentaire Countdown to Death: Pablo Escobar is nieuw op Netflix. Met zeldzame interviews, geluidsopnames en beelden, worden de laatste negen jaar van de drugsbaron verteld. Een kijkje in zijn leven, zoals je die nooit eerder zag!

Lees verder