Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week nieuw op Netflix

|
|

Laatste update:

Elke week worden er nieuwe films, series en documentaires toegevoegd op Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

Series

The Haunting of Hill House

Als je uit deze lijst één ding gaat kijken, laat het dan The Haunting of Hill House zijn. Wij vinden het beste horrorserie die in tijden gemaakt is (lees onze recensie hier). Het verhaal volgt een gezin dat niet goed kan aarden in hun nieuwe huis. Ze worden namelijk geteisterd door een paranormale kracht. Het eerste seizoen staat nu op Netflix. 

The Shannara Chronicles

In 'The Four Lands' wonen elfjes, dwergen, trollen en mensen in vrede met elkaar. Totdat de eeuwenoude boom Ellcrys aftakelt en de daarin gevangen demonen begint los te laten. Een groep jonge mensen moeten de samenleving zien te redden. Het tweede seizoen van de populaire serie staat nu op Netflix.

Fight World

In het eerste seizoen van Fight world reist Frank Grillo de wereld rond om zich in alle facetten van allerlei vechtsportculturen onder te dompelen.

Salt Fat Acid Heat

Chef Samin Nosrat reist in het eerste seizoen van Salt Fat Acid Heat de wereld rond op zoek naar de vier basisbeginselen van lekker koken.

Terrace House: Opening New Doors

In alweer het vierde seizoen van de realityserie, komt een groep jonge mensen met compleet andere beroepen bij elkaar om hun dromen waar te maken. 

Films

Weg van Jou

De stadse Evi moet van werkplek switchen. Ze wordt overgeplaatst van hip Rotterdam naar Zeeuws-Vlaanderen. Hier ontmoet ze visser Stijn, die haar hart sneller doet kloppen. De vraag is nu of ze teruggaat naar haar vriend in Rotterdam, of toch kiest voor het rustige en gelukkige leven in de Zeeuwse klei. Meer Nederlandse films op Netflix kijken? Wij hebben de beste vijf voor je verzameld

22 July

Heftig: de film 22 July is een speelfilm over de dodelijke aanslag die Anders Breivik op een jongerenkamp in Noorwegen pleegde.

Apostle

Een 'lone ranger' gaat de strijd aan met een gevaarlijke religieuze sekte op een afgelegen eiland, om zijn gekidnapte zus te redden.

A Street Cat Named Bob

James was heel lang dakloos. Hij probeert dat leven achter zich te laten en van zijn heroïneverslaving af te komen. Zijn leven krijgt een andere wending als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater aantreft.

Voor de kids

  • The Next Karatekid
  • Seizoen 2 van The Boss Baby: Back in Business
  • Seizoen 2 van de animatieserie Tarzan and Jane
  • My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendships

Lees verder