Deze films en series verschenen afgelopen week Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschenen afgelopen week Netflix

Deze films en series verschenen afgelopen week Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Luther

Netflix zou Netflix niet zijn als ze het nieuw jaar niet zouden beginnen met een knaller in de vorm van een paar geweldige toevoegingen. Van Luther stonden er al drie seizoenen op Netflix, maar is nu ook het vierde seizoen van de misdaadserie met Idris Elba toegevoegd. Het zijn twee afleveringen, maar dat mag de pret niet drukken.

Sherlock kerstspecial

Ook van Sherlock is er nieuw materiaal toegevoegd in de vorm van een heuse kerstspecial. Zoals we dat van de detectiveserie gewend zijn, zijn de afleveringen lekker lang (bijna anderhalf uur) en dat is deze special ook. Holmes en Watson onderzoeken in deze episode een mysterieuze verschijning in een trouwjurk die de geest van een zelfmoordslachtoffer zou zijn. Doctor Who heeft er overigens ook een kerstspecial bij gekregen.

Films

Luther en Sherlock zijn niet de enige series waarvan nieuwe afleveringen zijn toegevoegd. Ook van Under The Dome staat er nieuw materiaal op Netflix, net als een aantal Star Trek-series en het nieuwe Chasing Cameron en London Spy. Nieuwe films in het assortiment zijn onder meer Captain America: The First Avenger, Thor (beide Marvel), Hurricane Carter, She’s The Man en - voor de kinderen - De Reddertjes.

Lees verder