Deze films en series verdwijnen in 2017 van Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verdwijnen in 2017 van Netflix

Deze films en series verdwijnen in 2017 van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van films en series als Pulp Fiction en Downton Abbey kunnen het beste nog even voor de jaarwisseling een flinke bingewatch-sessie inplannen, want om middernacht verdwijnen er tientallen titels van de streaming-dienst.

Pulp Fiction

In totaal verdwijnen er op 1 januari niet minder dan 50 films en series uit de Netflix-catalogus. Tot de titels die vanaf volgend jaar niet meer beschikbaar zullen zijn, behoren publieksfavorieten als Pulp Fiction, Downton Abbey en Saving Private Ryan. De complete lijst van films en series die worden verwijderd uit de Netflix-catalogus vind je op Netflix-Nederland.nl.

Films

Andere goede films die verdwijnen, en die je dus écht nog even moet gaan kijken voor het einde van het jaar, zijn onder meer oorlogsfilm The Boy in the Striped Pyjamas, de thriller Gone Baby Gone en het drama There Will Be Blood.

Series

Qua series worden verder onder meer The Following (3 seizoenen), Weeds (8 seizoenen) en The Tudors (4 seizoenen) uit het aanbod verwijderd.

Vuurwerk

Het verdwijnen van deze titels heeft te maken met het feit dat de uitzendrechten op 31 december verlopen. Toch hoeft dit niet het einde te betekenen van een serie op Netflix. Zo besloot de streaming-dienst de rechten van de populaire advocatenserie Suits te verlengen na protest van de fans. Minder moeite en nog leuker ook: voor het vuurwerk begint nog even snel alle titels bingen!

Lees verder