Adam Sandler

Veronica Superguide logo
Adam Sandler

HAHA! Deze Facebook-groep verzamelt mensen die op Adam Sandler lijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Adam Sandler speelt al jaren mee in diverse komedies zoals The Waterboy en The Wedding Singer. De laatste jaren is hij zelfs hofleverancier van Netflix-films zoals het megasuccesvolle Murder Mystery en het aankomende Uncut Gems. Maar wist je dat er ook verschrikkelijk veel mensen zijn die op hem lijken? Er is zelfs een Facebook-groep gespecialiseerd in het zoeken van mensen die op Adam Sandler lijkt maar hem nét niet zijn!

Dat is dan ook letterlijk de naam van de Facebook-groep: ‘People Who Sort Of Look Like Adam Sandler But Aren’t Adam Sandler’. Wat vind je van deze Adam Sandler lookalikes?

So you think you can Adam Sandler?

Sommigen zijn ronduit raar maar een aantal hadden zo klonen van Adam Sandler kunnen zijn! De groep heeft al 300.000 volgers en de actieve community beoordeelt de nieuwe inzendingen met strenge maar rechtvaardige reviews.  

Ken jij nog mensen die op Adam Sandler lijken? Je kan je inzending via Facebook naar ze sturen. Zelfs Adam Sandler-haters kunnen deze groep waarderen (en trouwens deze 5 films van hem ook).

Lees verder