Deze BN'ers nemen hun gezin mee terug in de tijd in Groeten Uit 19xx

Veronica Superguide logo
Deze BN'ers nemen hun gezin mee terug in de tijd in Groeten Uit 19xx

Deze BN'ers nemen hun gezin mee terug in de tijd in Groeten Uit 19xx

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na programma's als Oh, Wat Een Jaar en (binnenkort) Op Goed Geluk, lijkt het alsof RTL vol inzet op nostalgie-programma's. Dat scoort blijkbaar lekker. In het nieuwe programma Groeten Uit 19xx keren BN'ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de hoofdgast twaalf jaar oud was.

Nostalgie

En dat gebeurt uiteraard geheel in stijl: mét de kapsels en kleding uit die tijd. Van vrijdag tot zondagavond verblijven ze in een huis dat helemaal is ingericht zoals het toen was. Hopelijk zijn de kids goed voorbereid, want IPhones en tablets waren er toen nog niet. Voor paps en mams een feest der herkenning, voor de kids een constante verwondering over de goede oude tijd.

Deelnemers

Kasper van Kooten maakt zijn presentatiedebuut in Groeten Uit 19xx en ontvangt de gezinnen van René Froger (1972), Tooske en Bastiaan Ragas (1984), Leontien Van Moorsel (1980), Frans Bauer (1986), Henkjan Smits (1973), Dany De Munk (1982) en Tanja Jess (1979). 

Groeten Uit 19xx komt uit België en was daar een doorslaand succes, volgens RTL. Wij zijn benieuwd of Nederland het programma net zo zal waarderen. Je ziet Groeten Uit 19xx vanaf woensdag 10 januari elke week om 20:30 uur op RTL4.

Lees verder