Hans Klok

Veronica Superguide logo
Hans Klok

Deze BN'ers gaan koorddansen op SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

SBS heeft de zes kandidaten voor spelshow The Big Balance bekend gemaakt, dus schieten de verwachtingen omhoog en Hélène Hendriks presenteert het programma, dat in december op SBS6 komt. 

In The Big Balance gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan door te highlinen, een sport waarbij je op een metershoge kabel balanceert. Maak je fouten, heb je weinig balans of val je? Dan verlies je puntjes. 

Hoog-cus Pocus

De stemming van de show blijft alles behalve luchtig, want de kandidaten zijn erg aan elkaar gewaagd. De deelnemers zijn Remy Balansky, uh pardon, Bonjasky, Klaasje Meijer, Kiran Badloe, Chatilla van Grinsven, Dave Roelvink en Hans Klok. Het was hoog tijd dat de goochelaar zijn trucjes op de kabel liet zien. Zelfs als de kandidaten geen hoogvliegers zijn, krijgen ze de tijd om het highlinen te leren. Net als de andere deelnemers krijgt de goochelaar 4 maanden de tijd om te trainen. Misschien kunnen we Hans hierna beter Balans Klok noemen!

Hoog spel spelen

Op nieuwjaarsdag is de grote finale te zien, waar de kandidaten nog één laatste keer gaan highlinen. Dat doen ze in de Johan Cruijff ArenA dus de lat ligt hoog. 

The Big Balance is vanaf 11 december te zien op SBS6. De finale komt op 1 januari.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder