Özcan Akyol en Rob Kemps in Sterren op het Doek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Özcan Akyol en Rob Kemps in Sterren op het Doek
BN'ers

Deze BN'ers doen mee aan Sterren op het Doek

|
|

Laatste update:

Welke BN'ers doen er allemaal mee aan het nieuwe seizoen van het NPO 2-interviewprogramma Sterren op het Doek? We hebben de namen voor je!

De BN'ers van Sterren op het Doek

Presentator Özcan Akyol ontvangt onder anderen Snollebollekes-ster Rob Kemps, die onlangs de Ik Hou van Holland-toko overnam van Linda de Mol. Penoza-icoon Monic Hendrickx zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek. Net als Carry Slee, John van den Heuvel en Ronald Koeman laten zij zich portretteren.

Ronald Koeman

De eerste aflevering, met Ronald Koeman, is op zaterdag 29 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 2. Hij praat onder meer over zijn gezondheid na zijn hartaanval twee jaar geleden en hij blikt terug op zijn carrière.

Geld in het laatje

In het programma laten BN'ers zich door drie kunstenaars portretteren. Ondertussen spreekt Eus zijn gasten over hun leven. Aan het einde van de uitzending kiest de geportretteerde diens favoriete kunstwerk. De andere twee werken gaan naar een veiling voor het goede doel. De portretten die in 2020 van Eva Jinek werden gemaakt, leverden samen het meeste geld op: in totaal 17.050 euro.

Sterren op het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder