Déze beroemde zanger krijgt hoofdrol in nieuwe American Crime Story

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Déze beroemde zanger krijgt hoofdrol in nieuwe American Crime Story

Déze beroemde zanger krijgt hoofdrol in nieuwe American Crime Story

|
|

Laatste update:

Na het enorme succes van American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson werd al aangekondigd dat er nog minstens drie seizoenen zullen volgen van de limited series van de makers van American Horror Story. Over de cast van het derde seizoen, waarin de moord op mode-ontwerper Gianni Versace in 1997 centraal staat, is nu meer bekend.

La vida loca

Zo zal acteur Édgar Ramirez (The Bourne Ultimatum, Wrath of the Titans) de rol van Versace op zich nemen, speelt niemand minder dan Penélope Cruz (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) zijn zus Donatella en is Darren Criss (Glee) de bad guy, seriemoordenaar Andrew Cunanan. Er is tevens een rol weggelegd voor de wereldberoemde zanger Ricky Martin. Hij zal de geliefde van Gianni spelen, Antonio D’Amico, met wie Gianni sinds 1982 een relatie had.

Succesvol acteur

Ricky als acteur zal hier en daar een wenkbrauw doen fronsen, maar met rollen in onder meer Glee en de Broadway-stukken Evita en Les Miserables ontving de Latino, die met zijn zangcarrière vele Grammy’s in de wacht sleepte, al de nodige lof. 

De productie van het derde seizoen van American Crime Story zal later deze maand van start gaan - de serie wordt verwacht in 2018. 

Seizoen 2

Eerst is het uiteraard tijd voor een tweede seizoen, dat zal draaien om orkaan Katrina die in 2005 het Amerikaanse New Orleans bijna volledig verwoestte. Anders dan het eerste seizoen is de afloop ervan niet te voorspellen, verklappen de makers. “Wie er blijft leven, wie er doodgaat, het zullen allemaal échte verhalen zijn.” 

Katrina-cast

Over de cast van het Katrina-seizoen is nog weinig bekend, behalve dat in ieder geval actrice Sarah Paulson, muze van maker Ryan Murphy die tevens in seizoen één én in American Horror Story te zien was, terugkeert. Ook actrice Annette Bening is van de partij als gouverneur Kathleen Blanco van de staat Louisiana.

Clinton-Lewinsky

Ook voor dit tweede seizoen hebben we nog even geduld nodig: deze verschijnt tevens pas in 2018. Wel is ons beloofd dat het derde seizoen niet lang daarna zal volgen én met de bekendmaking van het thema van ook een vierde seizoen - het beruchte Bill Clinton en Monica Lewinsky-schandaal - vergeven we het de makers. Wij hebben er zin in!

Lees verder