Deze acteurs zijn onmogelijk om mee te werken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze acteurs zijn onmogelijk om mee te werken

Deze acteurs zijn onmogelijk om mee te werken

|
|

Laatste update:

Niet alle beroemde acteurs zijn de schattige puppyhondjes die ze lijken. Nee hoor, er zitten heuse diva’s tussen. En we hebben een paar voor je op een rijtje gezet. In willekeurige volgorde, overigens. 

Charlie Sheen

Je kan je iets voorstellen bij een lastige samenwerking met een notoire drugs- en drankgebruiker en pornoverslaafde als Charlie Sheen. Zijn grote succes, Two and a Half Men, wist hij zelf de nek om te draaien met zijn gedrag. Waarom was het zo’n vreselijke collega? Sheen was onvoorspelbaar, had enorme uitbarstingen, miste repetities, maakte rotopmerkingen tegen collega’s… Uiteindelijk had hij het zodanig verprutst dat ze hem vervingen door Ashton Kutcher. De serie rommelde voort en eindigde in ons lijstje 'beroerdste eindes van series'

Kun je je het 'I'm not bipolar, i'm bi-winning'-interview herinneren? Is een mooie rap van gemaakt: 

Alec Baldwin

Een nachtmerrie om mee te werken op de set van 30 Rock. Alec Baldwin (o.a. bekend van zijn Trump-persiflages) kwam te laat, schreeuwde tegen collega’s en personeel en zeurde over alles, inclusief dat de lucht te droog was. Hij werd in 2011 een vliegtuig uit gezet omdat hij weigerde te stoppen met bellen. Hij doet persoonlijke aanvallen via Twitter. Hij heeft in 2012 iedereen die het horen wilde op het Cannes Film Festival vertelt dat Harvey Weinstein een ‘fucking douchebag’ is. Daar had hij dan wel weer gelijk in, bleek later. Baldwin heeft even geleden nog een man in zijn gezicht gestompt vanwege ruzie over een parkeerplaats en heeft zijn dochters voicemail dronken ingesproken met de mededeling dat ze een onbeschoft varken was. Zijn dochter was toen 12 jaar oud.

Shia LaBeouf

Schijnbaar wordt LaBeouf daadwerkelijk vermeden door een aantal regisseurs en producenten omdat ze geen zin hebben in zijn gedoe. Want hij is, zoals ze in het Engels zo mooi zeggen, nogal a handful. Op de set van Lawless vocht hij met Tom Hardy omdat hij dronken was. En hij heeft het publiekelijk aan de stok met Alec Baldwin, waarmee hij in een Broadway productie speelde. Nu is dat ook een lul, touché. Tijdens de opnames van WWII film Fury weigerde hij te douchen. Al hebben we bij LaBeouf het idee dat het allemaal een beetje de schuld is van een iets te hoge dosis creatieve energie in zijn brein. 

Ook over hem werd naar aanleiding van uitspraken een liedje gemaakt. 

Wesley Snipes

Last maar zeker niet least.... Op de set van Blade had iedereen een hekel aan Wesley Snipes. Hij kwam nauwelijks zijn trailer uit, en als hij dat wel deed was hij niet te genieten. Hij zat te bitchen op collega’s en personeel en vertelde aan de regisseur, David Goyer, dat het beter voor de film zou zijn als Goyer stopte. Goyer vertelde Snipes vervolgens dat het voor iedereen beter zou zijn als niet hij, maar Snipes ermee zou stoppen. De shots die nog nodig waren konden met zijn stand-in, omdat de close-ups al gemaakt waren. Het schijnt dat Snipes vanaf dat moment alleen nog met Goyer communiceerde via post-its. Laten we hopen dat Mahershala Ali wat minder onmogelijk is om mee te werken, als de nieuwe Blade.Hier maakt een (ex)-collega lol over de taferelen tijdens de opnames van Blade, inclusief de post-it affaire.

Vind je je eigen collega's alweer een beetje oké vergelijkbaar met deze mensen? Ja toch...

Lees verder