Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

2019 rekende in de eerste helft van het jaar al snoeihard af met enkele celeb-koppels. Ook gooiden veel BN’er-stelletjes de handdoek in de ring. Wij nemen 9 schrijnende breakups met je door!

1. Wesley en Yolanthe

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

Zonder twijfel de allergrootste BN’er-breuk van 2019: het einde van Wes en Yo. Gaan ze hun gestrande relatie nog lijmen? Hoewel veel nog onduidelijk is – zijn ze nu wel of niet officieel gescheiden en moet Wesley echt zo’n monsterbedrag aan Yo betalen? – is één ding glashelder: ze zijn uit elkaar. Bereid je ook de komende tijd voor op héél veel berichten over de relatiestatus van Wes en Yo. Dat balletje blijft maar rollen.Wesley blijft nog altijd furieus op roddelmedia die berichten over hun relatie verspreiden. Hij haalde eerder al genadeloos hard uit op Instagram:

2. Giel Beelen en Nicolien

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

Radio Veronica-dj Giel Beelen en zijn Nicolien gooiden vorige maand het hoge woord eruit op instagram. “Als sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer samen”, zegt hij over zijn 12 jaar jongere ex-vriendin, waar hij sinds 2015 mee ging. “We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben.” Je kunt het hele emotionele berichtje hieronder lezen. Als je het droog houdt, tenminste.

3. Bradley Cooper en Irina Shayk

Het Russische topmodel Irina Shayk en Bradley Cooper zijn sinds kort geen item meer. Komt het door Lady Gaga? Geruchten dat Bradley tijdens A Star Is Born als een blok voor Gaga viel, kloppen volgens henzelf niet. Ze konden die intense liefde tussen personages Jackson en Ally gewoon supergoed faken. Bradley en Irina hebben overigens nog gewoon contact: ze zorgen samen voor dochtertje Lea (2).Kijk de vonken eens vliegen tussen Bradley en Gaga!

4. Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

UPDATE: Ruud en Olcay zijn inmiddels toch weer bij elkaar! Dé BN’er-relatie van 2019 was toch wel die van Radio 2-dj Ruud de Wild en RTL Boulevard's Olcay Gulsen. Een korte, stormachtige rit, zo mogen we het best noemen. En hoewel de seks als vanzelf ging, verbraken de twee na vier maanden hun relatie. Als reden gaf Olcay dat ze vanwege het overlijden van ex en eerste grote liefde James Harris emotioneel even geen trek had in een nieuwe relatie. 

5. Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

Expeditie Robinson-presentatrice Nicolette Kluijver begon 2019 met een emotionele mokerslag: ze ging scheiden van manlief Joost Staudt. Alhoewel? Nu lijkt het erop dat ze weer samen zijn. Sterker nog: die scheiding ging waarschijnlijk niet eens door! Vorige maand maakte Joost met hun kids zelfs een halve wereldreis om even bij Nicolette te zijn terwijl ze Expeditie Robinson opneemt – een en al liefde!

6. Fabrizio en Pommeline

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

NOOOO. Temptation Island-fans konden het haast niet geloven, maar het klopte toch echt. Verleiders-koppeltje Fabrizio en Pommeline bestaat niet meer. Ze besloten gezamenlijk dat uit elkaar gaan nog de enige optie was. De twee zijn momenteel nog samen te zien zijn in het huidige Temptation Island VIPS-seizoen. Pommeline gaat elke week weer door een diep dal en dat maakt zelfs Studio 100-baas Gert Verhulst emotioneel

7. Milou en Heikki

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

Milou en Heikki deden mee aan het ultiem saaie Temptation Island 2019. Kort na de opnames maakte de Brabantse het al weer uit met haar Vlaamse hunk. Maar wacht eens even! Zoals wel vaker met Temptation-koppels bleek het stoplicht gewoon effe op rood te staan. Momenteel zijn ze weer helemaal happy en Heikki stak zelfs de grens over en woont nu samen met 'ons Milou' in Brabant. OMG!

8. Roger en Laura

Breakups: deze 9 celebs en BN’ers gingen in 2019 al uit elkaar

Over knipperlichten gesproken: Roger en Laura, óók uit Temptation Island 2019, kunnen er ook wat van. Maar in tegenstelling tot Milou en Heikki, lijkt het bij hen nu echt over en uit. Toen Temptation nog liep, maakten ze al bekend uit elkaar te zijn. Later pakten ze de draad toch weer op – om het vervolgens wéér (nu wel definitief?) uit te maken. Wat is de relatiestatus nu? Wij weten het ook niet meer!

9. Richard Madden en Ellie Bamber

Volgens The Sun dumpte Les Miserables-actrice Ellie Bamber (22) GoT-held Richard Madden (33) omdat hun werelden te ver uit elkaar kwamen te liggen. Kan natuurlijk óók zo zijn dat Maddens vermeende interesse in mannen een rol speelt. Volgens zowat elk roddelblad gaat hij al best lang met 13 Reasons Why-acteur Brandon Flynn. En ze zijn supercute samen!

Lees verder