Expeditie Robinson Frank van der Lende

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson Frank van der Lende

Deze 4 deelnemers doen mee aan Expeditie Robinson 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De eerste deelnemers voor het 20e seizoen van Expeditie Robinson zijn bekend! RTL Boulevard had gisteravond de eer om 4 BN’ers te onthullen die het zware eilandleven zijn aangegaan. Vanaf zondag 1 september barst de Expeditie Robinson weer los, dit jaar voor het eerst op RTL 4.

De Expeditie Robinson deelnemers

Dit zijn ze dan: de eerste 4 deelnemers van Expeditie Robinson. 3FM-dj Frank van der Lende en RTL-nieuwsverslaggever Jaap van Deurzen gaan het avontuur aan. Ook YouTuber Dionne Slagter (OnneDi) en Dolly Dot Anita Heilker kunnen we het komende seizoen zien survivallen.

In zee kakken

En dat ging (compleet verwacht!) niet makkelijk. Dat schemerde Frank van der Lende al door: "Ik zag het als buitenspelen voor volwassenen, maar je moet wel voor je eten zorgen, anders heb je geen eten. Je moet een hut bouwen, anders slaap je nergens. Ik dacht: dat loopt wel los, maar dat is niet zo. Je zit in zee te kakken, alles erop en eraan."

RTL Boulevard bevestigde tevens dat Luuk Ikink het napraatprogramma Eilandpraat weer presenteert. Dit wordt uitgezonden op RTL 5, maar Expeditie Robinson wordt daarentegen voor het eerst op RTL 4 uitgezonden dit jaar.

Ook nieuwe presentatoren

Ook is er een nieuw presentatieduo, nadat Dennis Weening aan de kant werd gezet voor Art Rooijakkers… en toen weer niet. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels presenteren nu.

Expeditie Robinson start 1 september vanaf 20:00 uur op RTL 4. Het gerucht gaat dat Roy Donders ook een van de deelnemers dit jaar is.

Lees verder