Yes: Detectivehit Knives Out krijgt een vervolg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yes: Detectivehit Knives Out krijgt een vervolg

Yes: Detectivehit Knives Out krijgt een vervolg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het aangenaam ouderwetse moordmysterie Knives Out is een hit in bioscopen over de hele wereld. Regisseur Rian Johnson werkt dan ook al een tweede film rondom de excentrieke speurneus Benoit Blanc!

Motief

Eind november ging Knives Out in première. In deze lekker ouderwetse whodunnit wordt een steenrijke schrijver van misdaadromans vermoord op zijn eigen verjaardagsfeest. Aan de eigenzinnige detective Benoit Blanc (Daniel Craig) de taak om de dader te vinden onder de feestgangers. Dankzij een ijzersterke cast en een slim scenario ontpopte Knives Out zich tot een waar kassucces. En dan zijn de plannen voor een vervolg snel gemaakt!

Geen zorgen

Rian Johnson onthulde aan The Hollywood Reporter dan ook dat hij werkt aan een nieuwe film rondom detective Blanc. “Daniel Craig vond het heel leuk om te doen en hij wil beslist terugkeren”, verklapt de regisseur. Johnson hoopt dat hij uiterlijk volgend jaar kan beginnen aan de opnames van dit vervolg. Hoewel het tweede deel nog niet officieel is aangekondigd door studio Lionsgate, maken we ons niet al te veel zorgen: Knives Out kostte 40 miljoen dollar om te maken, maar heeft de studio al 247 miljoen dollar opgeleverd. Ka-ching!

Lees verder