• Bridgerton

Derde seizoen van Bridgerton bevestigd door hoofdrolspeler!

Bridgerton

Het tweede seizoen van Bridgerton staat nog maar net op Netflix, maar de derde reeks van de serie is al bevestigd door de hoofdrolspeler Simone Ashley. 

Let op: dit artikel bevat spoilers voor seizoen 2 van Bridgerton!

‘We komen terug’

De actrice deelde het nieuws exclusief aan Deadline. "We komen terug. Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur", wist ze te vertellen. Verdere details krijgen we niet, maar het nieuwe seizoen is volgens Simone in goede handen: "We hebben de geweldige Jess Brownell (schrijfster en producent, red.) die de leiding neemt als showrunner in seizoen 3."

 

‘Er was veel gedoe’

Simone nam nog even kort de verhaallijn door van het tweede seizoen. “Er was veel gedoe tussen Kate en Anthony, maar uiteindelijk weten ze elkaar te vinden aan het einde. Ik denk dat alles nu pas begint."

Ondekken

De actrice kijkt er enorm naar uit om haar personage Kate nog beter te leren kennen. “Het zou heerlijk zijn om door haar ogen nog even die liefde met Anthony te ontdekken. Ik denk dat ze dat allebei verdienen.

Heb je het spiksplinternieuwe seizoen al uitgekeken afgelopen weekend? Dan zal je deze 8 series á la Bridgerton vast ook fantastisch vinden. Als je nog aan het tweede seizoen moet beginnen, lees hier dan onze recensie van Bridgerton seizoen 2.  

Wanneer we het derde seizoen van Bridgerton op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.