Derde seizoen The Exorcist onzeker na overname Disney

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Derde seizoen The Exorcist onzeker na overname Disney

Derde seizoen The Exorcist onzeker na overname Disney

|
|

Laatste update:

De overname van Fox door Disney heeft enorme gevolgen voor talloze films en series. Zo vraagt ook de bedenker van Fox-serie The Exorcist zich af of er nog wel toekomst zit in zijn horrorreeks.

Kokhalzen

The Exorcist is gebaseerd op de gelijknamige horrorklassieker uit 1973 van William Friedkin. Net als in de film neemt een aantal priesters het op tegen demonische krachten die bezit nemen van hun slachtoffers. Dat natuurlijk gepaard met draaiende hoofden, vloekende kinderen en huidklachten die zelfs de meest doorgewinterde dermatoloog doet kokhalzen. Niet echt materiaal dat je direct associeert met Disney. Bedenker Jeremy Slater heeft dan ook zo zijn twijfels of de Fox-serie de overname zal overleven…

Goede afloop

In een interview met Entertainment Weeky vertelt Slater: “Ik denk niet dat de deal per se goed nieuws is voor Fox, maar je weet het maar nooit. Wij zijn niet direct een serie die goed bij Disney past. Op dit moment kan het dus alle kanten op.” Toch hoopt Slater op een goede afloop: “Disney veel films en series nodig voor hun streamingdienst. Er zijn dus nog genoeg mogelijkheden om de serie door te laten gaan. Ik blijf optimistisch!”

Lees verder