Derde seizoen Stranger Things laat nog even op zich wachten

Veronica Superguide logo
Derde seizoen Stranger Things laat nog even op zich wachten

Derde seizoen Stranger Things laat nog even op zich wachten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand kregen we het geweldige nieuws dat Stranger Things een derde seizoen krijgt. Hoofdrolspeler David Harbour onthult nu voor het eerst wanneer we de nieuwe avonturen kunnen verwachten.

Paradepaardje

Op 1 december bevestigde Netflix dat er een derde seizoen van Stranger Things in de maak is. Gezien het een van de paradepaardjes is van de streaming-gigant, kwam het ook weer niet als een enorme verrassing. Dat geldt helaas wel voor de uitspraken van David Harbour. En niet per se een aangename verrassing... In een interview met Variety vertelde hij dat we het volgend jaar waarschijnlijk moeten stellen zonder de avonturen van Mike en zijn vrienden.

Uit de naad

“Ik denk dat we in april beginnen met de opnames van het nieuwe seizoen. Het zal waarschijnlijk pas in 2019 zijn dat het derde seizoen uitkomt”, aldus Harbour. Maar volgens de acteur, die in de hitserie de rol van agent Jim Hopper speelt, is dit eigenlijk geweldig nieuws. “Het kost nu eenmaal tijd om iets moois te maken. De scriptschrijvers werken zich uit de naad, maar de scenario’s zijn weer prachtig. Dat kan alleen als je ze de tijd geeft om goed werk af te leveren. Des te meer tijd je ze geeft, des te beter de verhalen worden. En dat is voor mij het belangrijkst!”

De eerste twee seizoenen van Stranger Things zijn nu te zien op Netflix.

Lees verder